Johan & Camillas Blogg

Johan & Camillas Blogg

Historisk...

BloggPosted by camilla Mon, July 30, 2012 09:05:31

Nu har det hänt som jag inte trodde var möjligt. Det hände i Granbergsdal, Karlskoga 2012-07-28 ( http://vallreg.svak.se/t_calendar.php?MENUSELECT=3&TAVLING=5488&RESULT=1 )

Vilja har vunnit sin första IK-1!!!Helt fantasiskt, det har ingen AK lyckats med. Hon fick 86 poäng och tog sitt andra 1:a pris, det är hon också väldigt ensam om, än så länge.... Det är inte så vanligt att en Kelpie vinner en IK-1 överhuvudtaget så bland våra hundar får nog Vilja årets 'bragdmedalj' redan nu, iaf om jag får bestämma smiley.

Säsongen inleddes inte direkt lysande, så jag började se denna säsong mer som ett mellansäsong, desto mer överraskande var detta otroliga resultat. Med 29 starter i startfältet och djur som krävde hundar med en avspänd attityd så passade dessa får Vilja helt perfekt, jag kände verkligen att hon gillade dessa djur som hon greppade så fint.

Dagen efter ställde jag också upp och Vilja gjorde en bra runda då också, fållan som gjordes före delningen (ändrat från dagen innan) blev strulig och tog tid och när jag precis skulle sätta igång med delningen så var tiden slut. Fick 76 poäng och hamnade på en 8:e plats. Vi var iaf dagens bästa Kelpie smiley.